Wednesday, 11 February 2015

Teotihuacán

Yesterday I visited an archeological place where some colorful decoration of the walls remained and we can see them either on them original place or in the museum of the site together with numerous devices and sculptures and useful explanations, even in English.

You can climb the Pyramid of the Sun and enjoy the nice view over the smaller pyramids surrounded by the hilly landscape full of cactuses.

I also visited the Basilica de Guandalipe that is a vast, modern, circle-based building, that can his over 20,000 people.


More photos

1 comment:

  1. ford.:
    Tegnap ellátogattam egy (újabb) régészeti területre, ahol megmaradt a színes díszítés néhány falon. Ezeket vagy az eredeti helyükön lehet megnézni vagy a helyszínen lévő múzeumban, számos eszköz és szobor kíséretében, hasznos magyarázó szövegekkel, amik angolul is ki vannak írva.
    Meg lehet mászni a Nap-piramist, és élvezni a rálátást a kisebb piramisokra, ahogy azokat körbeöleli a kaktuszokkal benőtt dombos táj.
    Aztán még megnéztem a Basilica de Guandalipe-t, ami egy hatalmas, modern, kör alaprajzú épület, ami több mint húszezer ember befogadására képes.

    ReplyDelete