Wednesday 28 January 2015

San Cristóbal de las Casas

San Cristobal is a real box of jewelries. Shiny houses, elaborately decorated churches, vivid market with colorful fruits and vegetables, handicraft market with carvings and textiles in all colors of the rainbow made by the locals, traditional costumes. Colors, colors, colors everywhere. Bright and saturated and vibrant and jolly. Jolly spiffing.:)


Ate corns, mango and tamales.

Bet is so talented in choosing hostels. The one in San Cristóbal is a rustic one with big places and special atmosphere. Ah, and did I mention that in Palenque our bungalow resided practically in the jungle. I think I will keep Bet as my travel mate.;)

More photos

1 comment:

  1. kapcs:
    San Cristobal egy valóságos ékszerdoboz. Ragyogó házak, gazdagon díszített templomok, élettől lüktető piac teli színpompás gyümölccsel és zöldséggel, kézműves vásár mindenféle fafaragvánnyal és textíliákkal, amik a szivárvány összes színében tündökölnek, ezeket a helyiek készítik, amolyan hagyományos népviseletek. Színek, színek és színek mindenfelé, amerre csak nézek! Élénk és telített és vibráló és vidám színek. Vidám elegancia.
    Ettem kukoricát, mangót és tamalest.
    Bet igazán tehetséges a hotelválasztásban. A hotelünk San Cristobalban elég népies, különleges hangulatú és sok helyünk van. Ja, és nem azért mondom, de Palenque-ben a szállásunk gyakorlatilag a dzsungel közepén helyezkedett el. Asszem megtartom Betet a jövőben is utitársnak!

    ReplyDelete